Aangenaam kennis te maken

Hoe fijn is het om vanuit je passie mensen te helpen zoeken naar de juiste balans tussen design, functionaliteit en persoonlijkheid. Het ontwerpen van een keuken is een specialisme dat gepaard gaat met vakkennis, gevoel voor detail en een goed luisterend oor.  
 
Mijn naam is Corné Snoep en met mijn unieke manier van adviseren en met mijn bijzondere ontwerpen begeleid ik u het hele traject, van advies naar ontwerp en van ontwerp naar realisatie. Ik breng een bezoek bij u thuis, begeleid u verder bij mijn maatwerkspecialist en we maken een rondleiding door de fabriek. Uw eigen op maat gemaakte keuken! Lets meet!

Meerwaarde eigen keukenontwerper

Het is fijn om een bijzonder ontwerp gepresenteerd te krijgen, maar het is wel prettig als dit ook wel gerealiseerd kan worden. Door een persoonlijke benadering bij u thuis krijg ik als ontwerper direct een gevoel bij de woning, de gezinssituatie en uw manier van leven. Tevens kan ik de ruimte goed inmeten en kijken of iets technisch wel mogelijk is, zodat het ontwerp wat gepresenteerd wordt ook klopt binnen de mogelijkheden. Als ontwerper is het cruciaal om de juiste materialen op een creatieve manier toe te passen, in prijs, schoonheid en functionaliteit. 

Mijn doel is om u als klant te begeleiden in een vak welke voor u (totaal) onbekend is. De keukenmarkt staat er helaas om bekend niet altijd betrouwbaar te zijn, Ik sta er voor mijn klant, ik neem uitgebreid de tijd om u te leren kennen en u te begeleiden in deze bijzondere wereld van keukens. Ik creëer voor u een bijzonder en persoonlijk ontwerp en ik kan op basis van mijn ervaring en uitgebreide vakkennis u oprecht het advies geven wat het beste bij u past.

Hoe kan het zijn dat u bij de keukenspeciaalzaken nog niet bent geslaagd? Is het omdat u niet zeker bent van het juiste advies, is dat omdat het ontwerp nog niet het “yes gevoel” geeft, is het budget een gevoelskwestie of kunt u de juiste materialen niet vinden? Vaak is het een combinatie van deze factoren. Ik neem uitgebreid de tijd om u van de juiste informatie te voorzien en met mijn ontwerpen maak ik mensen enthousiast en nieuwsgierig naar hoe het is om de ruimte te beleven. Ik besteed veel aandacht aan details, deze details gecombineerd met de juiste materialen en een uniek ontwerp, passend bij uw interieur, zorgen voor een perfecte eenheid. Samen creëeren we de perfecte keuken, het is mijn taak om het maximale rendement uit uw middelen te halen.

 

Inspiratie Inspiratie