History

Op mijn 16e werd ik als creatief persoon gevraagd voor een kunstacademie, ondanks de twijfel wilde ik toch eerst mijn diploma’s gaan halen. Uiteindelijk is er niks van die kunstacademie gekomen, maar op één of andere manier moest ik natuurlijk wel mijn creativiteit kwijt kunnen. Na mijn studietijd ben ik in 1998 beland in de bijzondere wereld van keukens. Bijzonder is het, want in deze wereld zijn echt uitersten binnen het vak, de echte verkopers en de creatieve adviseurs. Ik ben begonnen bij de showroom van Keller Keuken fabriek te Roosendaal. Klanten kwamen daar voor advies op keukengebied en het was aan mij om deze mensen een goed gevoel te geven. Daarnaast vulde ik de vaste ontwerper van Keller aan door zijn ontwerpen aan te passen en te verbeteren naar de mogelijkheden van Keller. Ook het traject van ontwerp naar realisatie voor beurzen kwamen later mede van mijn hand. Ik merkte meer en meer dat mijn kracht lag bij het adviserende deel en de wensen vertalen naar een mooi ontwerp.  

Omdat er binnen de organisatie geen doorgroei mogelijkheden waren heb ik destijds besloten om mijn eigen weg te gaan en zo heb ik de stap genomen om voor mijzelf te beginnen. Samen met een compagnon heb ik in 2009 mijzelf ingeschreven bij de KvK en rustig het bedrijf opgebouwd. We hadden een zeer fraaie showroom waar de klanten zich allen thuis voelden, eindelijk een zaak waar ze keukens zagen die ze ergens anders niet konden vinden. Gaandeweg specialiseerde ik mijzelf meer in ontwerpen, ik kreeg veel meer interesse op het gebied van interieur en naast de unieke manier van adviseren kwam ik vaak tot bijzondere ontwerpen. De klanten waren zeer enthousiast en erkende de speciale manier van werken. Wanneer je een bedrijf hebt met een compagnon kan je toch niet altijd je eigen visie volgen. Op zich heeft dat altijd goed uitgepakt, maar uiteindelijk dreven we te veel af van mijn eigen bevindingen.  

Na 12,5 jaar heb ik de keuze gemaakt om mijn deel van de zaak van de hand te doen, ik wilde weer terug naar het persoonlijke advies, de producten en leveranciers kiezen waar ik 100% vertrouwen heb en geloof in de kwaliteit van het product. Ik wil graag een vertrouwenspersoon kunnen zijn voor mijn klanten. Zo heb ik nu echt mijn eigen bedrijf, een bedrijf met mijn eigen naam, hoe persoonlijk wil je het hebben? Ik sta er voor mijn klanten, zij aan zij begeleid ik ze in deze bijzondere wereld van keukens. Ik ben Corné Snoep en welkom op mijn website.

Inspiratie