Wat is nou in ...?

Ik krijg vaak de vraag: "Wat is nou in?"

Het gaat er helemaal niet om of iets in is of niet. Het gaat er juist om of iets past bij de stijl die je zoekt en wat je juist mooi vind. 

Wil je de keuken een strakke look geven, dan creeer je dat makkelijker met een dun blad en wil je de keuken juist een wat industrielere look geven, dan pak je bijvoorbeeld een wat dikker blad met wat donkerdere kleuren. 

Veel mesnen denken vaak aan een dun blad als ze de keuken modern willen hebben, maar dat hoeft dus helemaal niet. Ik combineer juist vaak met verschillende diktes, dat maakt de keuken en anders en bijzonder. Een andere reden om een dik of dun blad te nemen heeft ook vaak te maken met e keuzes van bepaalde apparaten. 

Dan hebben we het nog niet eens over bijvoorbeeld de kleurcombinaties of de bijzondere structuren in werkbladen die we tegenwoordig zien. "Ja dat is niet tijdloos!". Ik vind dat persoonlijk een heel slecht woord, want als je iets mooi maakt en je doet het goed, dan vind je het over 10 tot 15 jaar nog mooi! Je moet juist de balans in de kleuren en materialen behouden en daar ben ik dan o.a. voor om jullie daar bij te helpen. 

Zoek jij ook balans met bijzondere materialen en kleuren? 06 - 51 52 50 06

Terug naar overzicht